Restaurace ve Frýdku-Místku II. na ulici Jiřího Trnky. Restaurace Šatlava od 1.1.2016 s označením nekuřácká restaurace. Česká i moravská kuchyně, lokální suroviny a několik píp s filtrovanými i nefiltrovanými pivy. V Šatlavě je zákazníkům nabídnuta kvalita, poctivé řemeslo, dobré české jídlo, domácí tradiční pivo Morava, příjemné posezení, ale i bowlingové dráhy, šipky či Jukebox.
Gastronomická kuchyně
Šatlavská kuchyně vychází z českých gastronomických tradic první republiky, přizpůsobena dnešním chutím i stylu. Čerstvost lokálních surovin, které jsou odebírány od pečlivě vybraných dodavatelů. Český knedlíkový národ – to jsme my. Restaurace Šatlava se pyšní knedlíkovým uměním. Vybírat můžete z bramborových, žemlových či špekových knedlíků. Vytříbené gurmány uspokojí speciality šéfkuchaře. Každodenní menu v různých podobách i pestrý stálý jídelní lístek. Jídlo lahodící vašim smyslům.
Nápojová mánie
Jsme národ pivařů, ale spíše co se týká kvantity nežli kvality. Pivo jako zážitek a nápoj, který je srovnatelný s vínem. Je třeba ho vychutnávat, poznávat a degustovat a to je zákazníkům v restauraci Šatlava nabídnuto. Pivní degustaci můžete doplnit i chuťovkami k pivu. Za zkoušku stojí teplý domácí bramborák nebo domácí paštika z husích jater s portským vínem, doplněná hruškovým chutney. V nabídce restaurace nechybí ani kvalitní vína, whiskey a bourbony a velký výběr teplých nápojů. Kávě Piazza d´Orro nikdo neodolá. A to není zdaleka vše. Navštivte restauraci Šatlava na ulici Jiřího Trnky 82, 738 01, Frýdek- Místek a přesvědčte se sami.
Vzhůru do pivovaru
Česká gastronomie by nebyla kompletní bez dobrého piva a ani to se v Šatlavě netočí podle zajetých českých standardů. V nabídce jsou totiž tankovaná piva a výběr je opravdu pestrý. Tradiční domácí pivo Morava zaujme chutí i vůní a je skvělým doplňkem k dobrému jídlu i dobré náladě. Milovníky piva potěší prohlídka Minipivovaru Morava. Sládci vám ukáží, jak se vaří nejoblíbenější český mok. Shlédnete nejen varnu, která se nachází v restaurační části minipivovaru Morava a tzv. studené provozy, tedy spilku a sklepy, kde pivo kvasí, dokváší a dozrává.